Helt omöjligt!

NÄR JAG ÅKTE FRÅN GYMMET efter Vasaloppsspinning, stretsch och dusch lös solstollen värre än det vore dess sista dag!

Så, jag rusade in och undrade om Müller ville gå med på en powerwalk men han kände sig frusen och skör så jag tog beslut att gå själv. Syftet var dubbelt för i går när vi shoppade loss köpte jag mig ett par nya vinterkängor från Haglöfs

Jag var mycket tveksam eftersom vintern bör vara slut snart men Woffegubben tyckte att jag absolut skulle köpa dem för med en så stor investering kommer nästa vinter att bli mild 😉 Och det är ju som han säger värt vartenda ett öre…

Men, jag vet ju hur det är med nya kängor – dom behöver minst 10 mil för att bli fotriktiga – så jag gav mig i väg med ambitionen att åtminstone minska med halvmil 😉 Och sen var det ju den där stora gula saken på himlen förstås 😉

Jag gick helt planlöst upp mot spåret och hela Gråbo badar i sol…

1_badarisol.jpg

2_badarisol2.jpg

3_solskensvagen.jpg

Och sant är ju att det som göms i snö kommer upp i tö…

4_detsomgomsisno.jpg

4_detsomgoms2.jpg

På spåret var det skidåkare…

6_sparet.jpg

Och en sol som lös igenom även i den mest trädrika delen…

7_solenletarsigigenom.jpg

Jag viker sedan av mot Alsjön…

8_vikerav.jpg

Och den första lilla sjön jag möter, som jag inte vet vad den heter, var förstås igenfrusen…

_motalsjon.jpg

Jag följer vägen som så många gånger förr och träffar en liten metertyp som har en jättefin pinne i handen 😉

10_foljervagen.jpg

11_fruset.jpg

Och Alsjön var förstås också helt igenfrusen…

12_alsjonfrusen.jpg

Medans annat är dränkt i snö…

13_soptunna.jpg

Jag går över ”stora vägen” och kommer ner till Mjörn där folk är ute och går på densamma…

14_folkgarpamjorn.jpg

det lär dröja tills badstegarna kan användas…

15_badstege1.jpg

Jag möter tre ryttare…

16_ryttare.jpg

Och utsikten kunde varit sämre…

17_badarisol.jpg

18_bladlost.jpg

19_soligt.jpg

Dagens…

Startid: 13:32

Sluttid: 16:01

Totaltid: 02:28:55

Distans: 9,33

Tid: 15:58 minuter/km

Genomsnittshastighet: 3,76 km/h

Kaloriförbrukning: 686

2 kommentarer tillHelt omöjligt!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>