Undrar just…

OM DET HÄR UNDERBART, LJUVLIGA FANTASTISKA vädret fortlöper kommer jag med all säkerhet att missa min traditionella höstdepression i år 😉

Jag vaknade vid åttasnåret och spikade mig en halvtimma innan jag klev upp och började fundera över hur dagen skulle se ut.

I går var det full rulle på Elmia i Jönköping. Om jag hade varit miljonär hade jag förmodligen varit ägare till en husbil nu 😉 Nu är jag ju ingen miljonär även om jag nu håller på att spara ihop till min andra miljon…den första misslyckades 😉

Så det vara bara att landa med bägge fötterna i köket efter hemfärd samt inköp i speceriaffären på vägen hem. Inköp av råvaror till nästa veckas luncher.

Dessa, luncherna alltså, påbörjade jag sedan och höll på tills det var dags att sova men blev inte klar så jag fortsätter senare i dag…

Men, jag kom i alla fram till i morse att det får bli en löprunda i dag istället för gym. Dels för att det inte går lika mycket tid och dels för att jag kände mig ovanligt utvilad i dag efter min vilodag i går.

Jag tog Hörnmosse/kyrkorundan som jag sedan utökade med att springa bort till ”mina kompisar” (hundarna som alltid skäller ut mig) och 8 lyktstolpar förbi deras hus – sedan samma väg tillbaka. Det ger en mil i benen 😉 En underbar löpning i dag – kändes ovanligt lätt i dag…

Totaltid: 01:20:00

Maxpuls: 144

Medelpuls: 134

Procent av maxpuls: 88

Procent av medelpuls: 82

Tid över pulsintervallet: 00:06:14

Tid under pulsintervallet: 00:00:17

Tid inom pulsintervallet: 01:13:29

Distans: 10,05 km

Max hastighet km/h: 9,7

Medel hastighet km/h: 7,5

Förbrukade kalorier: 907

Nu blir det dusch och sedan ska gräset klippas som nu har uppnått liehöjd 😉 Får se om jag klarar av att plöja mig igenom.

2 kommentarer tillUndrar just…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>