Stavgång och styrketräning

VI BÖRJADE VÅR DAG i Skatås med att gå femman med stavar. Vi pinnade på bra och fick upp både puls och hastighet. Så himla fint! Kan inte säga det nog många gånger. Funderar allvarligt på att köpa oss var sitt årskort och skippa årskortet på Valhalla…

Skulle man vilja simma istället så är det nog bättre och mer lönsamt att köpa klippkort på 10 ggr. Vi får se, vi har inte bestämt oss till fullo ännu. Men som jag ser det skulle det vara fullt möjligt att ägna sig åt utomhusträning året om, någon snö lär det ju inte blir och skulle det…ja, då kan man simma istället 😉

Jag har till och med förhandlat mig fram till ny arbetstid för att inte behöva stressa så. Så nu börjar jag 08.30 istället för 08.00 😉 Allt med tanke på vår Skatåsträning…

Onsdag betyder styrketräning på gymmet. Jag har i alla fall tänkt så…måndag, onsdag och fredag styrka och tisdag och torsdag spinning. Vi får se om det håller. Därtill är ju planen då Skatås måndag till fredag med varannan dag löpning och varannan stavgång. Vi får se om det håller 😉 Lördag har jag tänkt som vilodag och söndag ska ju så småningom bli alpspinning. Det drar dock inte igång förrän någon gång i november. Tills dess kan man ju alltid ta en löprunda i Skatås 😉 Det skulle vara kul att tillbringa någon ledig dag där så man inte behöver passa tider, kanske ta åttan, milen eller rent av något vandringsstråk. Det finns ALLT där 😉

I dag blev det faktiskt inget annat är styrkan på gymmet… Jag behövde komma hem i någorlunda tid för att tvätta alla träningskläder som redan gått åt denna vecka. Så jag hoppade över motionsdelen och gick inte ens hem utan blev hämtad av Woffegubben 😉

Nu har jag kört en maskin tvätt med uteslutande tränings- och underkläder och när jag hängt upp den så blir det spikmatta och natti natti.

2 kommentarer tillStavgång och styrketräning

  • Enda nackdelen skulle väl vara att du får mindre variation i tränandet om du skippar simmningen – går och kutar gör du ju ändå.. :-/

  • Snurran> Njae, det vete tusan om det blir så mycket spring i alla fall den här årstiden. I och för sig kanske på löpbandet men då föredrar jag ju ute i det vilda 😉 Och gång, ja det blir det kanske en del men inte med stavar och det är något helt annat. Men i får väl se hur det går…Brustna illusioner har jag gott om 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>