Nä…

DET BLEV INGEN LÖPTRÄNING för mig i morse. Woffegubben ville ju som bekant ha ytterligare en vilodag så jag hade väl ambitionen att i alla fall fall ranta omkring här hemma vid då i stället. Men när klockan ringde 04.30 ställde jag helt enkelt om den. Det betyder mycket för mig att vi är två som puschar varandra, det insåg jag när jag inte kunde övertala mig själv i morse. 😉

Så jag somnade om och sov så himla gott till det var dags för spikmattan för den vill jag inte missa 😉

Detta kommer att ge ett katastrofalt dåligt antal steg i dag men…

På väg hem från jobbet stannade vi till vid systembolaget och Woffe tycker antagligen att det var för länge sedan jag dokumenterade i bloggen med bilder så han tog över den rollen i dag 😉

1_parkera.jpg

2_systemet.jpg

Woffe släppte av mig vid gymmet och i dag var det styrketräning som gällde. Det blev den sedvanliga ”enochhalvtimman” men jag hade glömt pulsbandet så jag har inte några djupare analyser att göra nu i kväll 😉

Det blev inte ens motion efter vilket det borde blivit med tanke på att jag inte gjorde någon löprunda i morse…Men vi hade bestämt att Woffe skulle hämta mig 20.00 och då fanns inte ens tiden…

3_gymmet.jpg

Nu ska jag packa Skatåsväskorna (i morgon bitti klarar han sig inte undan längre) och gymväskan för spinning på kvällen och sedan blir det som vanligt spikmattan och sedan lite välbehövlig sömn 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>