Dagens middag…

MAN TAGER VAD HAVER – det sa redan Kajsa Wargh…

I vårt fall blev det några grabbanävar skogschampinjoner…

1_skogisar.jpg

Som skivas och smörsteks…

2_somskivas1.jpg 2_ochsteks2.jpg

Några grabbnävar med spenat och gul lök skivas och steks…

3_ochlokskivas.jpg

4_somsteks1,2.jpg 4_somsteks2.jpg

Woffegubben ”åker på” paprikan…

5_woffeskar.jpg

Som också får ta vägen om stekpannan och en gnutta smör…

6_somocksastekt.jpg

Fläskfilé ansas från synligt fett och stekts i medaljonger…

7_flaskfileansas.jpg 7_steks2.jpg

Det kokas lite fullkornspasta a la dente som fylls i botten på en ugnssäker form och täcks med fläskfilén…

8_flaskfilenlaggspa.jpg

Keso, Västebottenost (som betingar ett pris värre än guld per kilo) blandas med färdig ostsås i lök- svam- och paprikaröran…

8_kesovasterbottenoostsas.jpg

Som sedan får täcka formen med pasta och fläskfile´och åker in i ugnen…

9_roranpa.jpg 9_iniugnen2.jpg

Som sedan, förstås, serveras på altanen…

10_serverassedan.jpg

Nu ska här packas…väskor inför morgondagens bravader…

8 kommentarer tillDagens middag…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>