Vilodag…

EN LUGN DAG på jobbet, många är lediga och först nästa vecka kommer det väl att bli som vanligt igen. Då förväntas ”vardagen” vara i kapp och det mesta blir normalt.

Det var tufft att komma ur sängen i morse. Träningsvärken är utan tvekan där – på mig 😉 Men i dag är det vilodag så jag ska väl snart hämta igen.

Det blev, trots stela ben och tråkigt väder, en liten lunchpowerwalk i dag. Betydligt lugnare vindmässigt men grått och trist.
Jag kombinerade pw:n med att få min fina klocka, som jag fick i julklapp av Woffegubben, kortat i armbandet. Nu behöver jag bara bli utbjuden på fest eller något annat galaaktigt för att den fula pulsklockan ska ersättas på armen 😉
Jag bevittnade också den tragiska minnesplatsen för den stackars sjuttonåriga flickan som fastnade under en spårvagn. Fruktansvärt!

Det blev inte så lång sträcka i dag för vänsterhöften vill inte riktigt och benet (på samma sida) vek sig flera gånger så jag får väl ta det lite försiktigt…

På vägen hem kikade vi in på ICA för veckohandling och LIDL för Gorgonzola 😉 (Ska göra Ädelostgratinerad kyckling i morgon).
Och väl hemma åkte det in lite fredagsmys (fast det bara är torsdag) i ugnen…

Till detta såg vi en himla charmig film på Showtime – Inget att förlora.
Kan varmt rekommenderas om vi nu inte råkar vara dem sista på i detta jordeliv som ser den – från 1997 😉

För övrigt ska det inte bli så sent denna afton då Universums bästa gym lade in ett extrapass Indoorwalking i morgon 09.15 med bästaste Karin – och det kan jag inte missa 😉
Har inte bestämt ännu hur jag ska ta mig till gymmet men det skulle vara skönt att värma upp med en powerwalk dit… Dock lurar frostgraderna runt hörnet så vi får se hur det blir med den saken!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>