Vad ska man säga

JAG HAR I MIN enfald trott att jag i stort sett är ensam här i Angelas Dagbok – så fel jag hade! Vilken glädje det givit mig att få läsa alla kommentarer både här i bloggen och på Facebook.
Tack alla goda vänner, kända som okända, att ni tog er tid att svara på min undran!

Det känns extra bra att få höra att mina race i köket med matlagning är så uppskattade – det kunde jag aldrig anat. Jag tycker i bland att jag är tjatig och ältar samma sak, dvs mat, mat och mat.

Och att bilderna är uppskattade – så roligt att höra för en ren amatörfotagraf – jag menar det är ju inga bilder med proffsstatus precis, i bland rent av dåliga. Fast en bild säger ju så mycket och jag tycker själv det är roligt att följa bloggar som har bilder insprängda i textmassorna.
Någon gång i livet ska jag nog ta mig till en fotokurs 😉

En del av er har följt mig i många år – Jisses!

Många av er uppskattar när jag skriver om min träning och det är extra roligt att få den responsen för även där kan jag allt som oftast fundera över detta. Om det rent av uppfattas som någon sorts ”Klubb för inbördes beundran” 😉 Att jag sedan inspirerat mina läsare till träning är verkligen roligt att höra!

Att det uppskattas när jag skriver om trädgården – hmmm, som jag låtit den förfalla senaste åren. Kanske är det gamla meriter. Det är några år sedan nu men då var det en stor del av mitt liv.
Innan husvagn kom in i vårt liv och vi häckade hela vår och somrarna i Varberg.
Innan träningen blev viktig, för den tar mycket tid. Även om jag inte tränar så mycket på gymmet på vår och sommar så brukar jag ju cykla till och från jobbet. Efter det orkar man inte röja i trädgården precis 😉
På sin höjd ta lite foton…
Innan
Innan
Ja, det är väl så för oss flesta att intressena skiftar med åren?

Det händer ofta att jag funderar på att sluta skriva – men oftast slutar det med att jag är där igen. Kanske är det så, till och från, för alla som skriver/bloggar. Jag tycker ofta att jag inte har något vettigt att skriva om, att det bara blir en upprepning. Vardagen skiljer sig inte så mycket från dag till dag. Så, helt plötsligt som man säger i Trissreklamen, händer det och då kan jag inte hålla mig härifrån 😉

7 kommentarer tillVad ska man säga

 • Heléne

  Kommer i fortsättningen lämna ett litet ”hej” när jag hälsar på 🙂

 • Angela

  Heléne> Trevligt!

 • Inte sluta skriva! Vad skall jag läsa då 🙂
  Kram

 • Marianne Palmunger

  Bra Angela! Så fortsätt, fortsätt!

 • Eva-Lena och Marianne> Ni är för söta! Tack för all uppmuntran – det lämnar efter sig en del krav på att skriva…;-)

 • biggan

  Du får verklien inte känna krav att skriva, då är risken att det blir betungande och du inte orkar. Men det är kul och trivsamt att få följa din aktiva vardag med all motion och mat mm och också se hur din trädgård skiftar. Det är säkert jättebra att röra på sig så, är oförställt imponerad, men jag fattar inte hur du hinner…
  Ha det gott med barnbarnet!

 • Biggan> Den risken är nog obefintlig för när orden är slut – ja, då blir det glest mellan inläggen 😉 Och jag hamnar ju där i bland att jag inte tycker mig ha något att skriva om. Men av någon anledning hittar jag alltid tillbaka. Och att nu upptäcka att det fanns så många människor där ute som faktiskt tittar in här trots att jag under en längre tid inte uppdaterat särskilt regelbundet. Det är lycka!
  Att jag hinner träna en del beror ju på det enkla faktum att jag inte längre har några barn hemma…dom finns inte ens i närheten. Den ”stora” som jag brukar säga om den förstfödda som ju blir 39 i år bor i Malmö och den ”lilla” som blir 32 i år är bosatt i Stockholm. Detta är mitt stora bekymmer för dom är alltid för långt bort för en kram 😉
  Att vi dessutom har den stora glädjen med att ha fått en barnbarn, som vi inte trodde att vi skulle få…ja, det gör ju avståndet än svårare.
  Men, jag brukar trösta mig med att det kunde varit värre – dom kunde dragit till Australien! Och nu är det bara två dagar kvar till jag åker till Malmö för att rå om den lille knodden några dagar 😉
  Kram…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>