Tjugohundratolv…

DET KRÄVER EN VISS inlärningsperiod att inte fortsätta att älta på med tjugohundraelva – men det får ge sig som vid alla årskiften 😉

Det har varit en förfärligt seg dag i dag. Gick upp (första gången) vid niosnåret medan Woffegubben låg kvar. Jag är ganska oförstående för den trötthet vi bägge känner. Jag menar, vi var ju inte ute och slarvade på nyårsnatten utan hade en lugn hemmakväll. Inget starkt heller men undantag för skumpan då.
Jag gick och lade mig igen frampå förmiddagen och vaknade inte förrän klockan 15! Då ringde det på mobilen men var en felslagning – kanske tur för annars hade vi kanske legat kvar ännu?

Tillbaka till igår då…

Som sagt vi avnjöt förstås en god måltid och till småtimmarna en tranbärschokladkaka med rårörda bär och vit chokladmousse – det var smaskigt…

Till det en Chai Latte och TV. Vi påbörjade ännu en julklappsfilm från Anna och Oskar, Water Elephant, som vi ska se klart nu i kväll då vi bröt vid tolvslaget.

…som kom med dunder och brak…

Så vi firade av det gamla och in det nya året med en liten, liten en…

Nu, i kväll har vi ätit en bekväm middag eftersom jag gjorde dubbelt upp i går så det vara bara att värma i dag 😉

Det är nötfilé med en ostcreme på som består av mascapone blandad med västerbottenost – mumsigt. Till detta är det sedan parmesanpotatis som spritsas ut jämte köttet och till sist en citronsås. Det gjorde inte ont att äta samma mat två dagar i rad 😉 Det finns tranbärschokladkaka med rårörda bär och vit chokladmousse också kvar från i går så det råder ingen svält här i dag heller…

När man tittar runt i bloggar man följer och på Facebook så tycks dom flesta vara överens om att 2012 ska bli ett mycket bättre år än 2011! Nåja, tillåt mig tvivla för egen del men det är härligt när människor i omgivningen är förhoppningsfulla. Jag är inte riktigt i den positionen för egen del. Kanske blir det bättre när julen är bortstädad…

Den får väl vara kvar nästa vecka också men sedan får det vara bra. Kanske är det lättare att se ljusare på framtiden då?

I morgon är det vardag och arbete igen – ingen bra nyårshelg ur den synpunkten då det bara blev som en vanlig helg ledighetsmässigt i alla fall. Nästa år blir bra mycket bättre på den fronten och jag har börjat kika på resor inför nästa jul och nyår – vi får se? Men det skulle vara himla skönt att resa bort och komma tillbaka lagom till cirkusen är över.

Nu ska gymtrucken packas och sedan blir det lite film då som sagt. Förhoppningsvis kan jag sova i natt med tanke på att det är vad jag har gjort hela dagen?! Men som man bäddar får man ligga eller hur det nu var 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>