Stavgång…

IDAG VÅGADE JAG mig äntligen på stavgång till gymmet. Varenda en söndag nu så länge kan jag minnas tillbaka har det varit alldeles för kallt för gång. Men i dag vara det bara 3,7 minus så jag gav mig av…

Startid: 08:53

Sluttid: 09:55

Maxpuls: 122

Medelpuls: 105

Procent av maxpuls: 73

Procent av medelpuls: 63

Totaltid: 01:02:44

Distans: 6,19 km

Tid: 10:08 minuter/km

Genomsnittshastighet: 5,92 km/h

Kaloriförbrukning: 426

Sedan…

Träning: Alpspinning, Pyrenéerna

Totaltid: 01:27:46

Maxpuls: 143

Medelpuls: 121

Procent av maxpuls: 85

Procent av medelpuls: 72

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:06:12

Tid inom pulsintervallet: 01:21:33

Förbrukade kalorier: 806

Ja, och efter det blev det ju att gå samma väg hem igen fast tvärtom då förstås 😉 Och jag genade in kyrkvägen så det blev lite kortare också men fan så mycket jobbigare att gå 😉 Det var bara spår efter en häst innan så det blev till att pulsa 😉

Startid: 12:31

Sluttid: 13:34

Maxpuls: 123

Medelpuls: 112

Procent av maxpuls: 73

Procent av medelpuls: 67

Totaltid: 01:03:11

Distans: 5,59 km

Tid: 11:18 minuter/km

Genomsnittshastighet: 5,31 km/h

Kaloriförbrukning: 349

Nu har jag precis fått i mig lite lunch och resten av dagen ska gå till bakning. Woffegubben och jag ska nämligen baka bröd. Dinkelbröd vankas det…

4 kommentarer tillStavgång…

  • Riktigt bra hastighet du fick upp på stavgången morsan! Bra jobbat! Jag lyckas aldrig – du vet det ska plockas bajs, värmas trampdynor som är frusna (Boris), lockas och gås fint förbi andra hundar och så vidare…. 😀

  • Anna> Precis, när jag går själv, och som i dag med stavar, funkar det bra men det räcker ju att ”den gamle” är med så blir farten helt annorlunda 😉

  • Charlotte kollade upp powerwalk och tydligen ska man gå runt 8 km/h …. huuu vad fort!

  • Anna> Njae, så fort går jag ju inte men det där är olika uppgifter var man än tittar. Så min pw är min men det är mest av praktiska skäl som jag brukar powerwalk och stavgång för att få det att hänga ihop på Funbeat. Då får man koncentrera sig på några få samlingsnamn om man ska kunna få ut statistik på ett vettigt sätt 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>