Hur kunde det bli så här?

JAG STEG UPP I TID FÖR ATT kunna stavgå till gymmet men med 9 minus blev det mindre aktuellt så jag tog bilen…

I dag var det Italienska alperna och Lombardiet som gällde på alpspinningen. Precis lika fantastiskt som alltid med undantag för att jag i min enfald trodde att jag skulle göra bättre ifrån mig, pulsmässigt, med två hela vilodagar bakom mig. Men nu är det som det är när det inte blev som det skulle 😉

Träning: Alpspinning, Lombardiet

Totaltid: 01:27:34

Maxpuls: 134

Medelpuls: 111

Procent av maxpuls: 80

Procent av medelpuls: 66

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:39:50

Tid inom pulsintervallet: 00:47:45

Förbrukade kalorier: 666

Lite strech efter det och sedan dusch och nya fräscha träningskläder på då jag hade tid med min favvoinstruktör för ett nytt styrkepass. Det var på tiden kan man säga men beror helt och hållet på mig och ingen annan 😉

Därefter borde jag gått hem men vi har fått nya löpband på ”mitt gym” så jag var ju bara tvungen att testa ett av dem. Det är tre olika på test och man vill ha in synpunkter…Klart man måste ställa upp 😉

Det jag testade i dag då var helt suveränt. Till och med pulsen stämde exakt på slaget vilket man inte kan anklaga de gamla för…

Träning: Löpträning löpband

Totaltid: 00:44:49

Maxpuls: 135

Medelpuls: 128

Procent av maxpuls: 80

Procent av medelpuls: 76

Tid över pulsintervallet: 00:00:00

Tid under pulsintervallet: 00:00:59

Tid inom pulsintervallet: 00:43:50

Distans: 6 km

Hastighet 8,03 km/h

Förbrukade kalorier: 450

Nike+ var förstås med 😉

1_loprunda20100214(2).jpg

När jag åter hade duschat var det dags att åka hem till köket då jag som vanligt köpt på mig en massa härligheter som behövde tas omhand.

Dels var det två kg broccoli som skulle ansas och kokas – det satte jag herrn i huset på 😉

1_broccoliattansa.jpg

Och som vanligt en herrans massa champinjoner…

2_svampsomlltid.jpg

Som ska delas i mindre beståndsdelar och stekas tillsamman med en hög lök…

3_enhoglok.jpg

Och två högar spenat…

3_enhogspenat.jpg

När allt är färdigstekt kokas det ihop till en stuvning som sedemera ska användas till fyllning i våra frukostomeletter 😉

Nåja, vi skulle ju ha lite middag i dag också så när Woffegubben ansat färdigt broccolin åkte den ner i en kastrull för kokning a la dente…

4_broccolikokas.jpg

Tillsammans med ännu en hög lök och lite kassler…

5_lokokassler.jpg

Som efter stekning blir ihopkokat med lite grädde och riven ost blir en god sås…

…som så småiningom ska hamna över…

6_Broccolineriform.jpg

7_sasenpa.jpg

Och sedan in i ugnen och äntligen blir det middag i huset…

8_antligenklart.jpg

Och det smakade himmelskt trots sin enkehet 😉

MEN jag skulle ju inte vara spicegirl utan sitta i fåtöljen och njuta – jag blir nog aldrig bättre än så här 😉

2 kommentarer tillHur kunde det bli så här?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>