Tror du jag kan simma

I MORGON frågade den nyss tillfrisknade Woffeguben? Njae, det måste du ju förstås känna efter själv, svarade jag. Men, vi kan ta en kort promenad så får du känna efter lite hur det känns.

Sagt och gjort, vi traskade ner till byns handlare och köpte hem potatis eftersom dom vi hade hade fått ben och var på väg ut i komposten nästan av egen kraft 🙂

Till middag serverades i dag potatispure med vitlök och gröna ärtor i och kokt grönsaksmix av broccoli, morötter och annat nyttigt samt sjötunga därtill. Nu fixar Woffegubben köket, jag skriver om dagen och ska sedan ta ut mina linser (är tillbaka på version ett nu) och sedan väntar en slapp söndagskväll i soffan med lite TV-tittande och kanske en blick i dagens tidning som jag inte hunnit med ännu.

Och i morgon är det så måndag igen. Woffegubben har tänkt sig att börja jobba efter en veckas evigt hostande och snörvlande och ömsöm varm och ömsöm kall i feberfrossa. Skönt att det äntligen är över så jag får lite sällskap igen i vardagen.

Även en tusenmilafärd börjar med ett steg.

LAO-TSE

Comments are closed.