Trädfällning och bröllop med dop

KAN SYNAS vara en märklig blandning men det är detta vi ska ägna dagen åt.

Vi har ett jätteträd, ett körsbärsbastard, på uppemot en åtta meter i höjd som vi i dag ska ge oss på. Tyvärr har det blivit alldeles för stort och omfångsrikt och står dessutom väldigt nära huset, både vårt och grannens, så vi ser detta som enda utvägen.

Får se hur långt vi kan tänkas komma i dag med nedtagningen. Först måste jag flytta två underbara klematiser som är sambor med bastarden och ivrigt klättrar uppför stammen.

Vad bröllopet anbelangar är det min systerdotter som i dag ska ingå det äkta ståndet och samtidigt döpa flickebarn två som ännu är en liten, liten en. Om inte detta vore denna helg skulle vi annars varit på årligt guldgrävarläger. Nåja, man kan inte få allt här i livet.

Visst måste man tro på turen. Hur skulle man annars förklara sina kollegers framgångar.

JEAN COCTEAU

Comments are closed.