Tisdagens sim

ÅTTAHUNDRA blev det denna morgon.

TOTAL TRÄNINGSTID: 151 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 42645.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 155 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 114.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 16 minuter och 2 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 25 minuter och 41 sekunder.

2 kommentarer tillTisdagens sim

  • Snurran

    Hej! Jag läser din dagbok nästan varje dag,gillar den,men kommenterar väldigt sällan känner jag…jag såg att du inte har fått kommentarer av någon annan på länge heller så jag tyckte det var på sin plats med en liten hälsning!Hoppas att allt är bra och att du inte behöver ärva din käre mans förkylning..*kram*

  • Snurran> Åh, du är en Pärla – vad roligt att du hörde av dig idag! Jag läser allt din och BIMS dagböcker också – utan dem skulle livet bli lite torftigt. Jodå, jag mår fint som fisken, tackar som frågar. Vi tjejer har sällan tid med sjukdomar 😉 *Kram*