Optiker och gymet

JAG VAR på återbesök hos min optiker i dag och när jag berättade att jag inte ser så bra när jag kör bil bestämde hon att vi ska testa en annan styrka. Hon provade sålunda fram och mätte på nytt. I mitten på nästa vecka kommer dom nya linserna och då ska det bli spännande att se om det blir bättre.

Vi pratade också om alternativet med endagslinser men det fanns tyvärr inte i min variant. Dock trodde hon att det kommer att finnas om cirka ett år.

Efter optikerbesöket gjorde jag arbetsveckan sista gympass och det kändes fantastiskt bra. Jag inriktade mig på motion och vavade 1 timma och 6 minuter med hevetesmaskinen 30 minuter, ”armcykeln” i 15 minuter och resten av tiden på löpbandet. Efter det tog jag ett ganska snålt tilltagen styrkepass, bara 30 minuter och mest armar och mage.

Pulsklockan var förstås på under motionspasset:

TOTAL TRÄNIGSTID: 141 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 39230.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 374 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 112.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 37 minuter och 2 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma 6 minuter och 41 sekunder.

Ett säkert sätt att skaffa sig ett namn är att skriva om saker som förefaller vara viktiga, men som ingen vettig människa skulle besvära sig med att undersöka.

GEORG CHRISTOPH LICHTENBERG

Comments are closed.