Oj, det tar på krafterna

JAG ÄR HELT SLUT och det gäller även Woffegubben! Jag har ägnat dagen och en bra bit in på kvällen, för all del, till att putsa husets resterande fönster – i går tog jag bara några av dem alla.

Gardiner är bytta och dom som satt uppe är tvättade. Alla sängar har fått nya ”kläder” och förstås överkast som passar med dom nya gardinerna.

Mina, 35 till antalet, orkidéer har fått sig en rejäl dusch alla inne i duschutrymmet vilket inneburit ett evigt spring fram och åter.

Så förutom fönsterputs på 14×4 rutor så har jag hunnit med 5 maskiner tvätt som hängts ute på vindan till tork. Dom sista två maskinerna är kvar där ute för det började regna. Strukit alla nya gardiner och hängt upp dem, vissa med hjälp av Woffegubben. Annars har han ägnat dagen åt rothelvetet på baksidan – ett så’nt jobb säger jag bara. Trots att han hållit på hela dagen är den kvar och sitter som berget.

Ett tag, mitt på blanka eftermiddagen, blev han så grinig på rothelvetet så jag blev tvungen att fixa lite fika 🙂

Det blir tidig sänggång i dag kan jag lova för herrskapet och sova kommer inte att bli något problem. Nä, det är nog ett större problem i så fall att se till att man hinner till sängen innan sömnen infinner sig.

Jag gillar arbete, det fascinerar mig. Jag kan sitta i timtal och titta på.

JEROME K. JEROME

2 kommentarer tillOj, det tar på krafterna

  • Vilken energi ni har! Rothelvetets hädanfärd vill jag inte missa. (;-)

  • Trueto> Du har möjligtvis inte lite dynamit liggandes? Usch, den sitter som berget och har rötter värre än ett ormbo. Får se om vi har chans att ge oss på den nästa helg. Men jag lovar att dokumentera när den stora dagen kommer – den som vi ivrigt väntar på.