Kraschad fönsterruta, bröllop och dop

I OVAN NÄMNDA ORDNING. Jodå det gick bra att ta ner körsbärsbastarden med det undantaget att en av kronans alla stora grenar for rakt in i ett fönster.

Vi hann få ner det mesta av trädet, hela kronan faktiskt, och nu återstår stammen och roten. Hela gräsmattan är full av nedsågade grenar och bladverk så vi ska nu försöka bringa lite ordning och få ihop hanterbara högar som sedemera ska köras till tippen.

Bröllop och dop var förstås fint och hölls i Kållereds kyrka. Efter blev det mat och dryck och fest och dans, som sig bör. Vi hade väl inte planerat att stanna så länge men länge blev det och dans blev det. Mycket trevligt och i dag trött och något segt…. Kanske bäst att ha en keps på huvudet så det inte går i bitar 🙂

Den som vill ha ett arbete snabbt och bra utfört bör göra det själv.

ITALIENSKT ORDSPRÅK

Comments are closed.