Kaos i bassängen

I DAG VAR det visserligen kravallungarnas dag i simhallen (onsdag och fredagar) men i dag tror jag det tog priset. Fick ingen ro att simma som vanligt och då bytte jag ändå bana två gånger.

Det blev bara 1000 meter i dag och sedan lade jag minst 20 minuter på att stretcha i varma barnbassängen vilket var skönt också. Det blir gymet i eftermiddag/kväll och en andra chans att bränna lite fett 😉

TOTAL TRÄNINGSTID: 160 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 45635.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 154 varav 60% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 105.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 minuter och 35 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 31 minuter och 38 sekunder.

Inte hann jag äta någon frukost heller för det var ett MBL-möte redan 08.30 och när jag anlände till jobbet upptäckte jag att jag hade fått en spamattack mot dagboken. Om man ändå kunde skydda sig hundraprocentigt mot den där skiten.

Comments are closed.