Inköpsrunda

JODÅ, minsann gav vi oss i väg efter jobbet i dag för att införskaffa parkett och eventuellt titta ut tapeter till mitt arbetsrum som vi inom en snar framtid har för avsikt att reparera.

Eftersom vi köpt parketten till de andra rum och utrymmen vi renoverde i våras på Bauhaus så gick vi givetvis dit. Men inte hade dom någon parkett, eller jo dom hade massor men inte den vi skulle ha. Jisses vad irriterad jag blir. Den fanns inte på lager någonstans. Då frågade jag speciellt när vi började renovera om detta var en parkett som dom skulle fortsätta att lagerhålla – jodå det var inga problem. Nå, kommer den in i gen då. Njae se det visste inte den kompetenta personal vi fick tag i.

I morgon ska jag ringa chefen för den avdelningen och fråga vad dom sysslar med. Inte hittade jag någon tapet heller som föll mig i smaken.

Efter det att ilskan och irirtationen lagt sig någorlunda så tittade vi in på vårt nybyggda IKEA som precis slagit upp sina portar nästgårds till Bauhaus.

Det var inte riktigt lika stort som det gamla men trots det så lyckades vi göra slut på flertalet tusenlappar. Jodå, vi hittade en bäddsoffa som Lilla Monsterbarnet och Oskar ska sova i när dom är här. Den gamla bäddsoffan sålde vi i våras när vi påbörjade renorveringen av de andra rummen.

Ja herre jisses, vi har inte golvet ännu men har redan införskaffat inredningen 🙂

Gör aldrig ingenting.

WALTER SCOTT

Comments are closed.