Hur man än vrider och vänder sig

SÅ HAR MAN RUMPAN BAK. I dag lyckades jag faktiskt hålla puls. Försökte, som ju faktiskt Anna så klokt påpekade i gårdagens kommentar, att ”bara” simma lite fortare. Jomen, det gjorde jag och trodde att jag skulle spränga lungorna men se det gjorde jag inte.

Nåväl det visar sig, som jag ju tidigare har konstaterat, att när jag håller en ”bra” puls så bränner jag mindre fett. Och det är ju fettet jag vill åt. Drömmer lite om att träna bort mina 35 kilos övervikt, som jag fått som belöning för att jag slutade röka, men inser att det kanske aldrig går.

Dagens åttahundrametersrunda ser i alla fall ut så här:

TOTAL TRÄNINGSTID: 154 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 43599.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 166 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 117.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 23 minuter och 38 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 25 minuter och 40 sekunder.

Om jag nu inte räknade fel i dag och hann 900 meter??

Ha modet att vara den du är – och tappa inte modet för att du är den du är.

OKÄNT URSPRUNG

2 kommentarer tillHur man än vrider och vänder sig

  • Det är klart att du kan gå ner de där kilona!!

    Jag tycker du är kanonduktig 1)som inte röker längre 2)som tränar så flitigt.

    Det är betydligt viktigare än om fettprocenten är si eller så. Du vet, hellre vältränad och överviktig än smal och otränad.

    Tänk så många det är som aldrig skulle komma på tanken att kämpa så som du gör överhuvudtaget. *heja heja*

  • Kaxi01> Åh, man tackar för dina fina ord! Dom ska jag tänka på ikväll när jag går på det förbaskat tråkiga löpbandet på gymet. Nu längtar jag nästan dit 😉