Hösten är här

ÅTMINSTONE i dag! Kvällen har ägnats åt lite fix i köket, har gjort en sallad för kvällens TV-tittande som ju är den danska serie Krönikan som går nu. En helt underbar serie. Danskarna kan men det var ju kanske inget nytt.

Sedan har jag tagit mig i kragen och fått mätt ut hur mycket Woffegubbens tre par nya byxor ska klippas av innan uppläggning. Nya och nya förresten…dom inhandlades tidig sommar men lusten har inte infunnit sig och så är det inte mer med det.

Men eftersom nu det sista rummet ska renoveras snart, och just det råkar vara mitt arbetsrum, så kommer det ju inte att kunna ske något syarbete på en mycket lång tid framöver. Vi har visserligen inte införskaffat vare sig parketten eller tapeterna ännu men vem vet rätt som det är så tar vi oss i kragen och kommer i väg.

På vägen hem i dag tog vi vägen om byns snickeriverkstad och fick med oss en träskiva hem för att täcka det fönster som kraschades för några veckor sedan då vi tog ner det stora åttametersträdet. Så nu sitter skivan där och fönstret åker med i morgon bitti för transport till glasmästaren i grannbyn och är förhoppningsvis färdigt för hämtning på eftermiddagen.

Annars har det alltså varit en riktigt höstlik kväll med ruskväder och det var inte fel att krypa upp i soffan för en timmes underhållning. Nu borde jag nog gå och lägga mig men jag klipper nog av de alltför långa brallorna så ser det åtministone ut som om jag är på banan 🙂

Dagens sanning (hämtad från Dagens PS) i GP

Ingen kunskap är så meningslös som att komma ihåg ett telefonnummer på ett ungefär!

Tipstack till DOUGLAS LUNDQUIST, Göteborg

Comments are closed.