Först arg – sedan glad

I DAG JOBBAR Woffegubben så jag hade tänkt mig att via cykeln ta mig till Lerum och gymet. Men det visade sig snart att min cykelnyckel inte stod att finna någonstans i detta hus. Den ligger med all säkerhet i tryggt förvar i husvagnen, vid närmare eftertanke, eftersom cykeln inte använts sedan vi var i Varberg på semestern.

Nåja, naturligtvis hjälpte det inte att bli irriterad och sur så jag tog helt sonika på mig joggingkläder och gav mig ut på en Hörnmosserunda som är 3,6 kilometer.

Jag började småjogga redan utanför dörren och döm om min förvåning när det visar sig att jag orkade springa hela vägen! Det har jag inte klarat på minst 10 år! Eller förresten – det är nog mer än 10 år sedan.

Fantastiskt, jag känner mig så glad så nu ska jag putsa fönster i ren glädjeyra 😉

TOTAL TRÄNIGSTID: 157 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 44768.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 258 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 118.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 34 minuter och 14 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 39 minuter och 19 sekunder.

Framåtskridande är möjligt endast om man på ett intelligent sätt överskrider reglerna.

BORESLAW BARLOG

2 kommentarer tillFörst arg – sedan glad