Dags för avstämning

SÅ ÄR en månad med intensiv, med mina mått mätt, träning till ända. Jag har tänkt mig att göra ett ”bokslut” men jag har inte bestämt mig om det blir jogging sista biten hem ännu. Det hänger lite på hur jag känner mig samt när jag kan komma i från på jobbet då jag har ett sent möte.

Men, jag har i alla fall avverkat septembers sista simtur 😉

TOTAL TRÄNINGSTID: 173 timmar.

TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 50001.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 153 varav 55% fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 113.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 18 minuter och 25 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 25 minuter och 8 sekunder.

I kväll ska jag se om jag kan nollställa pulsklockan. Jag har försökt innan men inte lyckats men det skulle vara kul om man kunde nollställa varje månad för att lättare kunna se från månad till månad.

Comments are closed.