Tävling

JA INTE FÖR MIG ALLTSÅ men väl för mina köksmedarbetare, dvs Boris och Ila. Och eftersom jag då blev både hund-, barn- och manfri (Woffegubben är med Anna och Puslingarna) så passade jag på att åka med när det var dags att bege sig till tävlingen. Jag hoppade däremot av i Lerum och men bilen styrde kosan mot Varberg.

Det var lugnt och fint på gymmet i dag, alla kanske är hemma och ser på OS?! Det blev 20 minuter uppvärmning och 80 minuter styrka. Ingen motion dock då jag hade bestämt mig för att gå hem vilket jag också gjorde. Så nu, efter 20 minuter på löpbandet och 1,1 mils promenad (från gymmet och hem) så är stegräknaren redan upp i 18 676 steg. Det finns dock en viss risk att det blir fler på en eller annan kiss- och bajsrunda i kväll så jag väntar med slutresultatet.

I dag har jag bestämt mig för att göra (utan hjälp från Puslingarna) potatisgratäng. Jag menar vi har ju redan rockat loss med gräddstuvade kantareller och gräddsås så helgen är ändå förstörd 😉

3 kommentarer tillTävling

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>