Stegvis

DET BLEV LITE KNEPIGT att få ihop dagens steg när det inte blev någon promenad efter jobbet. Visserligen gick jag den korta biten från simhallen till jobbet i morse men som sagt det ger inte så många på räkneverket. När jag kom till gymmet i eftermiddags så fattades det fortfarande 5 000 steg för att dagens kvot skulle uppfyllas.

Men eftersom jag tog löpbandet en timma efter styrkan och 20 minuter innan som uppvärmning så löste sig det problemet också ;-O

Stegeriet slutade alltså på 12 391 och simningen omräknat så blev det faktiskt 14 599! Undrar just vad jag gjorde innan jag skaffade stegräknaren för snart år sedan? Jo, bland annat så åkte jag hiss varje gång jag skulle förflytta mig på jobbet. Jag åkte bil från Valhalla varje morgon till jobbet och jag gick banne mig inga promenader efter jobbet.

Intressant var en stegräknare kan göra med livet 😉

Andra bloggar om:

5 kommentarer tillStegvis

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>