Ny bil

JA INTE VI DÅ FÖRSTÅS utan Anna och Oskar. Woffegubben var med och hjälpte till vid bilköpet. Det blev en Skoda Felicia…

5_nyabilen.jpg

Hon får hämta den i morgon och åker då tillbaka till Stockholm.

När Woffe och Anna kom hem från sin bilhandlarturne åkte vi till gymmet. Bästa att passa på när man kan komma dit innan alla andra 😉

Det blev 20 minuter uppvärmning på löpbandet och 60 minuter styrka. Woffe körde lite eftermotion på trappmaskinen och jag gjorde ett tappert försök i fem minuter men ledssnade sedan.

8 kommentarer tillNy bil

 • Bim> Den är under alla omständigheter bättre än den dom har nu 😉

 • Hoho! Var har du tagit vägen? Gått i ide?

  Kram

 • Bim

  Jag håller med Lilla Mysan! Var är du Angela? Vinterdeppig igen? Det är jag också… Men håll ut! Snart kommer våren! Och jag saknar din blogg! *Kram*

 • Lilla Mysan och Bim> Om man ändå kunde det – gå i ide! Nej, men jag har inget att skriva och det händer inget. För tillfälllet jobbar jag mest och allt annat blir lidande…

 • Bim

  Hej Angela! Kul att du skrev i alla fall! Så man vet att allt är bra och att du mår bra. Efter omständigheterna (jobb… vinter…) i alla fall! Men nu är det helg i morgon! Och på onsdag så är det den första mars! Snart, snart, snart så är det vår! *Kram*

 • Bim> Det är väl för tur att jag har dig som orkar sprida positivitet omkring dig. Jag jobbar just nu på ett jätteprojekt och sitter alldeles för mycket på jobbet. Hinner inte promenera och inte simma…inte bra!

 • Bim

  Tack! Fast jag känner mig inte alltid så positiv… Jag har haft en släng av vinterdeppighet de senaste två veckorna… Men jag försöker att inte deppa ner mig för mycket. Och även om mitt jobb är tungt och stressigt, så jobbar vi ju aldrig över något. *Kram igen*

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>