Jo förresten!

DEN 9 MARS FINNS det planer på en bloggträff i Göteborg. Boka in detta datum och gör dig beredd för nu ska vi slå Stockholmarna med rekord i antal bloggare som kommer!

Eller hur?

Hör gärna av er till mig om det finns intresse. Förslag på träffpunkt går också bra att komma med!

20 kommentarer tillJo förresten!

 • r2

  Jag är i Gbg den 9:e mars. Jag kommer!

  Vad sägs om Bishops Arms, i källaren under Hotell Plaza. Mysigt.

 • Jag rakar vara i Sverige just den veckan och har blivit medbjuden som r2’s date! Tycker ocksa att Bishop’s Arms later bra.

 • Vad tråkigt att det är på en torsdag. Funkar inte helgen?

 • r2

  Ja, vad tror du om fredag eller lördag, Angela.

 • Alla> Herreminjesus vad kul att det blev respons! Så här är det: Kulturbloggen som kommer till Göteborg och är med och föreslår bloggträffen kan bara på torsdagen. Daniel, kan du överhuvudtaget inte om det inte blir på helgen?

 • Buä! Varför händer allt kul i den änden av landet under den mest hysteriska kursen det här läsåret?!?! Jag vill OCKSÅ bloggträffas! *gråta* 😉

 • Vad spännande. Och eftersom jag är göteborgare i själ och hjärta ska jag ju vara där och se till att vi slår stockholmarna.

 • Lilla Mysan> Lugn i stormen. När du iinte är i Uppsala ska vi ordna en till bara du o jag 😉 Klart som korvspad att det blir fler i Göteborg! *Kram*

 • RS> Klart som korvspad 😉

 • Jag säger inget, så har jag inte lovat något.

 • Jontas> Det var ovanligt…att du inget säger 😉 Skämt åsido, jag kommer gärna och hämtar dig om nu Flärdtjänsten skulle krångla och kör hem dig också efteråt. Eller ja, min Flärdtjänst ställer alltid upp och han är en fena på att hitta 😉 Det skulle faktiskt vara en riktig höjdpunkt om du kom trots att vi förmodligen inte kan leva upp de meriter du nämnt för mig tidigare vad gäller blogträffar 😉

 • Äh, jag är väl diskvalificerad då jag inte bloggar utan skriver nätdagbok. 😉 Och jag är tyst och tråkig irl. Utan dator framför mig – ingen personlighet.

 • Aloha!

  Måste man blogga om Götet för att räknas som en Göteborgsbloggare? Jag bor i Götet, men det är inte precis lokala saker jag bloggar om. ,-)

 • Jontas> Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: En blogs definition är uppdateringar i kronologisk bakvänd ordning…om man sedan skriver nätdagbok eller dagbok (som jag) eller om politik eller va’ tusan man nu vill skriva om är av underordnad betydelse. Så vi kan alltså komma både du och jag. Och vi ordnar det där med tråkigheten (som jag för övrigt inte tror på ett endaste ögonblick) med att jag tar med min bärbara Mac så kan du öppna den och ha den framför dig hela kvällen ;-O

 • Joachim> Man måste inte blogga om Götet. Du är så innerligt välkommen vad du nu är bloggar om! Ska bli kul att få träffa dig!

 • Förslagsvis fredagar eller lördagar då jag slutar tidigt på fredagar och är ledig lördagar. Jag och Linnea tar tåget upp till Gbg vid en träff.

 • Daniel> Du får gärna komma med förslag på nästa träff. Jag ställer upp på alllt bus så bara föreslå 😉

 • tja…9 mars på Bishops Arms funkar väl. Vilken tid gäller?

 • Till alla som undrar> Jag kommer att återkomma med fler detaljer kring bloggträffen. Men jag förmodar att dom flesta av oss jobbar eller pluggar så från 17-tiden och framåt blir väl OK. Man kommer givetvis senare om så krävs.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>