Ingen promenad

MEN VÄL EN SEMLA som vi avnjöt hela avdelningen tillsammans. Det blev en så kallad inflyttningssemla. Hoppas det kan bli en tradition att vi samlas alla för en fika – det var ganska mysigt faktiskt.

När jag gick med simvästen igår lyckades jag överanstänga mitt högerknä så det blir alltså ingen promenad efter jobbet i dag. Jag simmade inte i morse heller för att skona knäet. Men jag fördrev tiden ändå med lite stretch i barnbassängen och en stund i den varma goa bubbelpoolen. Sedan gick jag i sakta lunk till jobbet och det gick bra utan att det gjorde ont. Trapporna är däremot en mördare så jag har hållit mig relativt stilla i dag.

Dock ska vi snart dra i väg till gymmet och vad jag förstår så bli det inga benövningar men jag vill ändå inte hoppa över resten av styrkeövningarna så vi får se hur det går. Förhoppningsvis är knäet fit for fight i morgon igen för då har jag planerat in västgång igen.

6 kommentarer tillIngen promenad

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>