Dubbelt så lång tid

EFTER SIMNINGEN I MORSE promenerade jag som sig bör till jobbet. Fy tusan vad halt det var! Det tog nästan dubbelt så lång tid mot normalt. Kom hela tio minuter försent men gick hem i normal tid som kompensation 😉

Det blev en ganska mysig och lättsinnig dag på jobbet. Dom sista kvarvarande av vår avdelning flyttade in och nu är vi äntligen en riktig avdelning efter mer än ett år tillsammans men suttit spridda i huset så det har verkligen inte känts som om vi vore ett gäng.

Det blev lite skratt och roliga händelser när alla väntade på att få sina datorer inkopplade och det tackar man ju inte nej till. Det skulle inte vara fel om det hände lite oftare 😉

Efter jobbet promenerade jag till Sävedalen och lite längre än jag brukar hinna för Woffe var lite sen i starten 😉 Dock tog det också bra mycket längre tid än det brukar på grund av ”islossningen”. Men solen sken och det började mörkna först när jag nådde Torpaskolan. Fantastiskt!

Sedan blev det gymmet med 15 minuter uppvärmning och 65 minuter styrka. Woffe har lite smärtor i axlarna så han tog det ganska lungt i dag och hoppade alla ”axelövningar” istället tog han löpbandet desto längre. Ingen avslutande motion i dag för min del…det får räcka med promenaden som var ansträngande nog i och med att det var så bedrägligt halt att gå. Ryggen tar styrk för man spänner sig i rädsla att drutta omkull.

Ja, så mycket mer än så blir det väl inte denna kväll, packa badväskorna och sedan i säng! Och dagens steg stannar på 17 618. Det var ju tur för då har jag ändock kompenserat gårdagens urusla resultat 😉

4 kommentarer tillDubbelt så lång tid

  • Bim

    Låter som en trevlig dag ni hade på jobbet!

  • Bim> Ja, i bland är det förlösande att få skratta lite och inte bara vara mitt i produktionsprocessen med stress och nerverna krypandes utanpå när det händer något. Sedan är det så att vi blev en IT-avdelning för över ett år sedan men har inte suttit ens på samma våningsplan och då är det svårt att känna att man ”hör ihop”. Nu gör vi det och kan alltså få naturligt umgänge.

  • Bim

    Ja, det lät ju bättre att sitta ihop när man hör ihop!

  • Bim> Jag tycker det är jättemysigt och man kan ju rent av lära sig något också av att ha andra kompetenser nära sig.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>