Bättre än väntat

GYMTRÄNINGEN GICK BÄTTRE ÄN JAG TRODDE. Jag gick till och med på löpbandet utan att knäet protesterade. Visserligen lugnt och fint men jag trodde inte jag skulle klara det alls. När vi åkte från jobbet var vi först vägen om skoaffären och inhandlade Woffegubben ett par riktiga vinterkängor. Ska det här föbaskade snöandet fortsätta så gäller det ju att han har rejält på fötterna. I dag har det snöat hela dagen igen!

Det blev 15 minuter uppvärmning på löpbandet, 1 timma styrka och 25 minuter avslutande motion också det på löpbandet.

Sedan var vi riktigt i vårt esse bägge två i dag för vi lyckades låsa våra skåp med nycklarna väl inlåsta i detsamma!! Så det blev till att klippa upp låsen med en stor bultsax… Men, vi var nog inte de första som gjort detta eftersom gymmet har en bultsax liggandes i kassan 😉

Blir till att fixa nya lås till lördag då det är dags för nästa pass!

Dagens stegeri blev ju inget överdådigt resultat men i alla fall godkänt – 11 383.

3 kommentarer tillBättre än väntat

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>