Tokhandlat

…som Anna skulle rubricerat det vi har vi gjort i dag i Ullared.

Klockan 05.00 i morse skrällde klockan, hundarna skulle ut, lite bukfylla och sedan bar det i väg.

Vi var framme ganska så precis eller om inte precis så i alla fall strax efter åttaslaget.

Sedan vet jag inte hur många timmar vi befann oss på insidan av varuhuset men till slut höll vi på att avlida av hunger. Det var också då vi bestämde oss för att nu fick det vara bra och ett antal tusenlappar senare satt vi på en liten restaurang och smörjde kråset en aning. DET var gudagott men det hade förmodligen smakat lika bra vad som än hade serverats i det stadie av totalsvält vi befann oss då.

Nåja, ungarna var nöjda och mina fötter var som båtar men sedan var det inte nog med det utan nu skulle det handlas i djuraffären.

Woffe har varit en ängel och passat alla fyra hundarna, vilket är detsamma som hela hundkenneln, alldeles på egen hand hela dagen.

När vi väl var hemma igen var det nog inte bara hundarna som blev glada 🙂

Anna och Helen tog vovvarna på en riktigt skön långpromenad och Oskar och jag packade upp alla våra nyinhandlade fynd. Woffe, Den Pärlan drog i väg och fyllde tanken i bilen då det vankas hundutställning redan i ottan i morgon. Den skka gå av staplen innne i Göteborg så det är inte gångavstånd precis.

Jag inhandlade några cd-skivor i dag som gett både Woffe och mig en riktig nostalgitripp…Ola Magnell, Maritza Horn, Marie Bergman – herregud det var tider det 🙂 Jag lyckades oxå komma över en riktig klenod med Kim Larsen/Gasolin.

Jojo, ett och annat ”hönsskinn” har krupit iväg uppefter armar och ben!

För övrigt blev det mest måsten i kassarna, tvättmedel, sköljmedel, shampo, duschcreme men också lite presenter som vi ska sända i väg per post till Woffes syster som snart fyller år.

Lite nya plastburkar – jag har ju städat ut nu så fint så det var nödvändigt att fylla upp litet igen 🙂 Lite kläder och vips var notan uppe i 4000 riksdaler näst intill. Men tokhandlat har vi 🙂

Som jag känner det nu hoppar jag nog hundutställningen i morgon men vi får se. Skulle ju behöva göra lite nytta härhemma också och sedan ska man ju i så fall upp i ottan igen….

Det blev av naturliga skäl en mycket sen middag i dag i det Mullerska hemmet och Woffe sliter just nu som en blå med att få köket i ordning igen.

Anna badar Ila som måste vara riktigt vacker till morgonen och med den mängd päls hon har så lär det dröja innan hon lyckas få den torr efter badet.

Vi andra har tänkt oss en avslutning framför dumburken – jag köpte nämligen några roliga videofilmer i dag också till det hutlösa priset av 45:-/styck.

Det har varit en trevlig om än tröttsam dag!

3 kommentarer tillTokhandlat