Mamma, pappa och barn

Har vi sett på bio i kväll.

Märkligt det där med biobesök för i mitt fall kan man jämföra det med ketchupsyndromet….inget, inget och så plötsligt allt på en gång.

Två biobesök på mindre än en vecka har inte hänt i historien förut.

Filmen var jättebra! Och på fredag får resten av mänskligheten chans att gå och se den på bio för då har den premiär. En ganska söt historia och ganska vanliga människor och ganska vanliga händelser. Jag tror att den kommer att bli sedd av många och att den får bra kritik.

Det var minst sagt perfekt väder för bio i dag, regn, blåst och allmänt ruggigt. Hade egentligen planerat in stavgång sista 7,5 kilometrarna hem från jobbet i dag men därav blev alltså inget. Och lika glad för det är jag men gladast är nog räven……

För övrigt händer det inte så mycket i detta jordeliv och jag hävdar med en dåres envishet att jag lika gärna kunde varit likt björnen och gått i ide dessa hemska, kalla, svarta månader som vi har framför oss.

Fast…nästa vecka, på torsdag, har jag i och för sig ett besök på konserthuset att se fram emot och tisdag ska tillbringa i Helsingborg så jag får nog vänta med idegången en vecka eller två 🙂

1 kommentar tillMamma, pappa och barn