Höstens läsning

Grattis

Min blivande

Muskelknutte-Morsa

Kramar

Anna

1998-04-07

Så står det skrivet i boken Personal Training som jag fick i present från Lilla Monsterbarnet för många år sedan.

Det blev inget av det den gången men nu, i går kväll, slog det mig som huvudet på en spik att den ska jag ha nytta av nu.

Sålunda är den utplockad från bokhyllan och ligger nu på mitt sängbord för att avnjutas i små protioner varje kväll.

Tänka sig vilka förutseende barn man har 🙂

Inte nog med det, jag var ute och surfade lite på nätet och hittade en helt fantastisk sida om styrkesträning för för nybörjare.

Fantastisk därför att den faktiskt är för nybörjare och inte lovar ut en massa mirakulösa resultat efter några få timmar utan menar att det dröjer lång tid innan man märker av något. Man betonar också på sidan att man inte blir en välbyggd muskelknutte utan anabola steroider men att det inte heller är meningen. Meningen är som med alla annan träning på

2 kommentarer tillHöstens läsning