En aningens bättre surhetsgrad

Ja, vem kan motstå all uppmuntran och alla hejarop och snusförnuftiga råd från goda vänner när man har gnällt i dagboken.

Nej, det kan inte ens den suraste göra och alltså inte jag heller.

Fick till och med uppmuntran via cybevykort från Stora Monsterbarnet.

Och gästboksinlägg på Lunar – fy tusan vad jag har det bra mitt upp i allt snorande och hostande!

Klart man måste dra på smilbanden då.

Efter jobbet var vi och handlade det allra nödvändigaste. På lördag tänke jag vara Spicegirl igen och förbereda lite mat inför nästa helg då vi har Anna, Oskar och Helen här samt och inte minst hundkenneln 🙂 Som består av Boris och Ila och Greta och Alice, tre pudelbusar och en wippert (undrar just om det var det ”märket” och i så fall om det verkligen stavas så?).

Jag hittade en jättemysig kokbok som jag köpte i tre ex. En som jag tänkte ha själv då och sedan varsin till flickorna var tanken – vi får väl se om dom är intresserade. Det var många så kallade vardagsrecept i kan vara bra att ta till när fantasin tryter.

Woffe ska jobba på lördag så då passar det bra om jag står vid spisen och sedan kan vi kanske sanera huset på söndagen. Det blir väl en helg att se fram emot 😉

Ska nu snyta ut några liter från näsan och krypa till kojs för att på alla goda vänners uppmaning bli frisk!

Åja, det känns faktiskt något bättre i nacke och rygg nu ikväll!

2 kommentarer tillEn aningens bättre surhetsgrad