Hemma igen

EFTER EN TREVLIG KVÄLL i goda vänners lag.

Men för att börja från början så startade jag min dag med att köra igenom det rehabiliteringsprogram jag fått från sjukgymnasten. Det var faktiskt jobbigt. Och mitt i hela härligheten fick jag bryta för man ringde från jobbet och hade lite tekniska problem. Bara att köra vidare när det var löst…

Dagen har jag ägnat åt marktjänst, det vill säga matlagning inför kommande veckas luncheri och en och annan tvättmskin avklarad. Jag avbröt, trots att jag inte var klar, vid 16-tiden. Placerade mig själv i pensionärskuvösen och somnade sött som ett barn eller kanske som en klubbad säl i solgasset 😉

Efter en timmas avslappning var det så dags att göra sig klar för avfärd till våra goda vänner Ulf och Berit där vi ägnat kvällen åt god mat, god dryck, gott kaffe med tårta och vi har förstås löst alla världsproblem…
En trevlig kväll med andra ord!

Jag har fortfarande påtagligt ont i höft och fot så det blir förmodligen ingen motion i morgon heller men än är inte sista ordet sagt. Nu väntar några timmars sömn vilket kan göra underverk i bland 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>