Det är mycket första nu…

I DAG BLEV DET ÅRETS FÖRSTA cykeltur från jobbet och hem 😉

Runkeeper, som jag trodde att jag startat vid start visade sig inte vara igång när jag nådde Redbersgsplatsen (är tvungen att åka över här för Partihallsförbindelsen som inte är klar förrän 2012) så fick jag igång eländet. Så av den anledningen är inte värdena mellan cykeldator och Runkeeper lika 😉

Startid: 16.02
Sluttid: 17:55
Totaltid: 01:41:31
Distans: 31 km
Tid: 3,27 minuter/km
Genomsnittshastighet: 17:38 km/h
Kaloriförbrukning: 817

Enligt cykeldatorn ser det ut så här 😉

Totaltid: 01:46:38
Maxpuls: 129
Medelpuls: 109
Procent av maxpuls:
Procent av medelpuls:
Tid över pulsintervallet: 00:00:00
Tid under pulsintervallet: 00:2735
Tid inom pulsintervallet: 01:19:28
Distans: 30,9 km
Max hastighet 40,9 km/h:
Medel hastighet 17,4 km/h:
Förbrukade kalorier: 496

Nåja, skit samma, det kändes bra och det tuffade på hela vägen. Lite medvind tidvis och resten av tiden var helt acceptabel.

Jag var hos en sjukgymnast i dag och blev mäkta besviken för han konstaterade det jag redan visste från min doktor. Han rekommenderade att jag skulle boka tid med en sjukgymnast som skulle visa mig övningar som skulle bygga upp styrkan i höfterna. Men när jag sedan skulle boka tider fanns det inga!!?
Trehundratjugofem riksdaler till ingen nytta! Jag vet faktiskt inte hur jag ska gå vidare – får fundera på den saken…
Nu, i kväll och även under dagen har det inte känts bra i den förbannande höften så i morgon blir det varken löpträning eller cykel från jobbet.

Dagen har varit fylld av möten och uppgraderingar som sedan fåtts backas – hur kul är det? Det känns som det varit en jobbig dag men jag har ju förnuft nog att inse att det finns de som har det värre…

2 kommentarer tillDet är mycket första nu…

  • Kan ingen på ditt gym visa såna rörelser då, de brukar ju också vara kunniga på såna saker? 🙂

  • Snurran> Jo, så är det kanske men eftersom jag blev rekommenderad att gå till sjukgymnast så gjorde jag det – men som sagt…till vilken nytta?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>