Undrar om jag är

VÅRTRÖTT ELLER VARFÖR det aldrig känns som om jag blir pigg eller färdigsoven?

Vår är det i alla fall!

Det märkte jag på lunchpowerwalken i dag då flera städlag var ute och gjorde Göteborg fri från grus och sand. Ett evigt städande i varje vrå 😉 Till och med en lövsugare var på benen och tog om hand höstens nedfallna löv som förmodligen inte hanns med innan snön kom och förlamade hela Västsverige. Det yrde löv som om vore det en höststorm 😉

Det var ingen skön promenad egentligen för det regnade till och från och lite ruggigt förstås, som det ju är när det regnar, men jag kände att jag var tvungen att ge mig ut för lite frisk luft om än en liten kortisrunda…

Startid: 12:11

Sluttid: 13:08

Totaltid: 00:56:30

Distans: 4,51 km

Tid: 12:32 minuter/km

Genomsnittshastighet: 4,79 km/h

Kaloriförbrukning: 291

Nu sitter jag här och framkallar orsaker till att hoppa över gymmet i kväll och i stället åka hem och lägga mig…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>