ATT TILLBRINGA NYÅRSKVÄLLEN tillsammans i köket är inte så illa. Jag börjar med att skala potatis…
Och river en paremsanost…
Woffegubben tar sig an grönsakerna som vanligt…
Köttet förstekes…
Portabellosvamepen delas i mindre bitar och steks…
Filén åker in i ugnen för att nå en tempratur på 60 grader…
Woffe penslar alla skurna grönsaker i olja…
Rödtjutet står på kylning i jättekylskåpet…
Potatisen iordningställs med äggula, riven parmesanost, färsk basilika och olivolja…
Dom olivojade grönskerna steks…
Filén är klar och skärs i bittar…
Potatisen klatschas i formen…
Och filén…
Samt grönsaker och svamp…
Och efter en stund i ugnen är det dags att äta…
Det var utan tvekan himmleskt gott MEN jag glömde i all röran at göra citrongräddsåsen till…
Tur att det blev mycket över för då får jag göra den till nästa måltid med ovanstående 😉
Det såg otroligt gott ut! 🙂
Britt-Marie> Det var det men också himla mycket pyssel 😉