Klappjakt

DET VAR DAGS FÖR tandläkaren i eftermiddags för oss bägge två. Inga hål eller så men det vanliga med tandsten och rengöring av diverse fickor. Lite ”skäll” också, och det är ju självförvållat, för att det inte var riktigt väl skött.

Så det blir nya friska tag 😉

Det var i alla fall trevligt att träffa vår tandläkare med make igen. Dom jobbar i ett team så man får chansen att träffas då och då. Nu har vi inte setts sedan i somras och nästa tandläkarbesök blir inte förrän frampå sen vårkant tidig sommar. Men vi får väl se till att ”umgåsträffas” innan dess. Bägge gillar ju att vara ute i skog och natur så vi kanske kunde slå oss ihop på någon härlig tur i Skatås under vårkanten någon helg – vi får se?

Jag hade, som den optimist jag är, tänkt mig ett spinning puls-pass efter tandläkaren men insåg under eftermiddagen att jag knappast skulle hinna till gymmet till 18.30 eftersom vi hade tider mellan 16-18. Jag avbokade i rimlig tid och det var nog rätt beslut för det hade aldrig gått tidsmässigt. Vi har ju tandläkaren på andra sidan stan (Opaltorget i Tynnered) och skulle sedan i rusningstrafiken hinna på allt för lite tid ända till Stenkullen…

I stället ägnade vi oss åt oplanerad klappjakt vilket vi inte har planerat in förrän torsdag denna vecka egentligen. Men vi tog svängen om Eklanda eftersom vi var i krokarna och fick tji och därefter åkte vi till Sisjön och där var det bättre napp. Två klappar är i alla fall avklarade och det är inte illa det. Det som är gjort är gjort om man säger så.

Resten får vi ta på torsdag då vi tagit en dag ledigt med förhoppningen av att bli klara då för att undvika den värsta stressen – jag avskyr sådant! Plus att iinte är den där personen som kan vänta till kniven är placerad på strupen. Nu har ju ”barnen” varit väldans samarbetsvilliga och skickat sina önskelistor så då är det lite lättare om inte annat.

Min höftböjare är inte riktigt kompis med mig ännu så jag fortsätter med Voltaren T och Panodil extended. Tanken var att vi skulle Skatås-träna till morgonen så att vi äntligen kommer i gång igen efter semesteruppehållet men…

Förhoppningsvis ska vi alla fall kunna ta steget nästa vecka.

Och eftersom det varken blev mogron och kvällsträning i dag så har jag ju haft en oplanerad vilodag 😉

Frågan är om man ska synda till den här tisdagskvällen med ett avsnitt av Sopranos?

2 kommentarer tillKlappjakt

  • Hur är det med stretchingen egentligen, får höftböjaren sin beskurna del? Den är ju extraviktig eftersom du går och kutar så mycket! Hoppas det snart blir bättre iallafall!

  • Snurran> Njae…På gruppträningen typ spinning kommer man ju inte undan men ska jag ta eget initiativ så blir det sämre med den saken. Försöker skärpa mig i bland men…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>