Sovmorgon…

HADE JAG TÄNKT mig i dag. Jo pyttsan så mycket sovmorgon det blev! Vaknade halv sju och kom på att jag glömt ta färsen ur frysen så det gjorde jag då – bättre sent än aldrig…

Men somna om gick inte så jag gav upp till slut. Jag gick i och för sig och skrotade i pyjamasen halva dagen så någon vanlig vardagsstress var det ju inte tal om 😉

Njöt av veckans tulpaner som är gula med stänk av rött och för all del en del njutning av förra veckans också som är lite tvärtom i färgerna…

Jag gav mig i kast med vinterns hög av sängkläder som ska tvättas. Jag tvättar inga sängkläder alls över vinterhalvåret eftersom min tvättstuga är så liten och inte tål tork av dylika mått. Jag vägrar att tumla dem för jag avskyr när det blir skrynkligt 😉
Eftersom solen strålade och det var en svag vind så satte jag igång och tvättade samt hängde ut på vindan…

Dom två första maskinerna torkade superfint därute och den tredje hänger kvar över natten. Har jag tur så torkar detta i morgon när jag cyklar Vasaloppet 😉 Och kanske hinner jag några fler – vi får se?

Ovan undantaget så blev det inte så många knop mer. Jag lagade köttfärssås och spagetti till middag då jag behövde kolhydratladda inför morgondagen…
Jag äter ju inte pasta ”normalt” av just den anledningen men efter sista tidens krasslighet så tänkte jag att det kanske kunde ge lite skjuts i morgon. Gott var det i alla fall!

Vi får se hur det går? Hostan börjar snart bli något av en livskamrat ;-( Konstig är den också, alltså ingen riktig hosta, bara något som trycker sig upp från bröstet och ger mig mer svårighet att andas än så kallad riktig hosta. Någon form av torrhosta skulle nog vara en bättre beskrivning.
Huvudvärken tycks också ha visum för längre vistelse än vad jag tycker är OK! Visserligen bättre än det varit men inte godtagbart.

Så efter Vasaloppsspinningen i morgon tar jag nog ett längre uppehåll från träningen än vad jag gjort nu den här mycket irriterande månaden då jag bara ”spunnit” på söndagarna – vilket i sig har sin förklaring. Nämligen den att om man deltar alla söndagar från nyåret fram till sista söndagen innan Vasaloppet har man en garanterad plats på just Vasaloppsspinningen. Jag har varit borta en söndag men kom med. Phew!

Nu ska jag faktiskt säga godnatt med tanke på att det blir tidigt i morgon. 08.00 går starten och då ska man ha hämtat ut sin nummerlapp, klätt om och sitta på cykeln. Start från hemmet senast 07.15…

Därtill kan arbetsveckan summeras som hektisk. Det händer mycket nu och i onsdags satt jag i möte från 09.00 till 18.00. Phew! Då är man bra mosig i huvudet. Först när jag kom hem på kvällen kunde jag ta hand om alla dagens mail så där rök ytterligare någon timma.
Jag har i och för sig inget emot när det är ”fullt upp” som vi säger i branschen men nu har det varit så lugnt så länge så jag är väl helt enkelt ovan.

Veckan som kommer är om möjligt ändå värre men det ska nog gå det också 😉

2 kommentarer tillSovmorgon…

  • Lycka till i dag och ha det så trevligt
    Kram

  • Eva-Lena> Tack! Det var som vanligt ett gött gäng och mycket trevligt med blåbärssopa, vetebullar och kaffe förstås. Tyvärr hade jag sprängande huvudvärk hela tiden, och nu också för den delen, men det gick förhållande vis bra ändå 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>