Snart dags

DET DRAR IHOP sig kan man lugnt säga. Jag har packat resväskan i dag och tåget går tidigt i morgon.

Tyvärr får jag inte krama lille knodden för han fick feber i fredags och är alltså inte med i Stockholm. Den ömma modern fick åka utan knodd – han stannade hemma hos den ömme fadern. Nåja, moster Anna och morbror Oskar får se fram emot nästa gång.

För att återgå till det som komma skall så har barnen frågat mig om jag är nervös. Men det är jag faktiskt inte – jag tycker bara att tiden går långsamt nu så här sista dagarna. Men i morgon är det i alla fall dags att ta sig till Den Kungliga Huvudstaden. När jag väl är där ska det väl rulla på.

På måndag morgon blir det uppstigning i ottan då jag ska vara på kliniken redan 08.00 för provtagning och för att träffa den kirurg som ska operera mig, dietisten för genomgång av mitt nya liv och det blir även ett samtal med narkosläkaren.
Det känns bra och jag har försökt pränta ner lite frågor men inte lyckats få ihop särskilt många. Det ger sig kanske när man väl sitter där.

Barnen möter mig på Stockholms central i morgon och det känns bra och tryggt och faktiskt väldigt privilegierat. Jag hade ju tänkt bo på hotell när jag planerade denna livsresa och ”klara” mig helt på egen hand. Det alternativet hade helt säkert känts otryggare.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>