Boris gästbloggar med en del klagomål

ALLTSÅ JAG UNDRAR bara! I går kväll blev vi helt övergivna jag och x-husse för då drog hon, x-matte, i väg på någon jäkla fest…

Så vi fick sova hela kvällen och när x-husse tyckte att hon skulle komma hem, då var det redan en ny dag, så åkte vi för att hämta hem henne. Vad tror ni hände då? Jo, hon hade redan åkt hem så vi satt där utanför gymmet och väntade ända tills hon ringde och undrade vad tusan vi tagit vägen. Phew, säger jag bara.

Och i dag verkade hon lite stressad så första rehabrundan, ja vi ska inte ens prata om hur kort den var.

När vi kom hem fläktade hon runt i köket och fixade och donade tills det ringde på dörren…

Där stod David, x-mattes och x-husses arbetskamrat, som jag för all del känner sedan gammalt. Jag extrajobbade ju en sommar för länge sedan på x-mattes jobb. Då lärde jag känna David som är en kul typ! Han lekte med mig och kastade bollar. Det var ju tur att han var där för han och x-matte var dom enda som jobbade och ni kan ju tänka själv hur tråkigt det varit annars. Jag minns med fasa kiss o bajsrundorna mitt inne i stan!

Nåja, inte nog med det! Dom, för Davids fru var också med, hade med sig en sådan där 70-centimeterstyp! Han luktade visserligen gott men så fort det dyker upp sådanadära blir jag ju helt osynlig för x-matte! Hon bara gullar och håller på – men inte med mig!

Vi tog visserligen en liten promenad runt kvarteret men tusan! Det kan man verkligen inte kalla rehabträning. Jag tror, om ni frågar mig, att x-matte smugit in en vilodag fast hon skyller på att hon hade så mycket att göra. Pssst…

Som vanligt fick jag ju göra grovgörat och röja undan när gästerna åkt hem…

Till sist fick jag äntligen en riktig promenad! Sent omsider!

I morgon lär det inte bli bättre för då ska dom hämta ut husvagnen från vinterförvaringen men vi ska inte ut och campa?
Vi kunde ju åtmonistone ta vägen om Varberg och stanna några dagar när vi ändå är i farten. Men nejdå, den ska bara köras hem.
Slöseri med tid och energi säger jag bara!

Nej, den här helgen har inte varit så bra som man kunde förvänta sig – den saken är klar.
Förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka? Jag är ju faktiskt här för att jaga runt x-matte på rehabträning! Inte någon satans semester…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>