Boris gästbloggar, del sju

JA, NI FÅR ursäkta men jag har inte haft tid att blogga i dag. Vi har nämligen haft kökstjänst hela eftermiddagen.

Tidigt i morse, tror klockan bara var sju, blev jag väckt för att x-matte skulle till vårdcentralen och ta bort några agraffer. Ska jag behöva lida för det kan man ju undra?
Nåja, hon mutade mig med ett märgben så jag hade fullt upp kan man säga. Hann inte ens äta klart innan hon var tillbaka!
Jag skällde ut henne lite samtidigt som jag viftade på svansen så hon blev inte så rädd. Men jag hoppas att hon fattar att så där går det inte att hålla på – att lämna mig i sticket bara så där.

Eftersom jag bara fick en snabbiskissrunda i trädgården innan hon gick till vårdcentralen så tog vi första rehabrundan, en rejäl sådan, när hom kom tillbaka.

Vi gick vi mot Mjörn…

…och hittade en mysig liten stig in i skogen. Jisses, jag var helt slut när vi kom hem igen – orkade knappast gömma märgbenet med någon större omsorg. Men hon verkar inte särskilt intresserad så jag lät det ligga på första bästa plats jag hittade. Orka bry sig!

Ja, sedan solade vi istället för att sova middag. Eller ja, jag kan ju sova var som helst men jag blev tvungen att förflytta mig till skugga då och då. Det blev attans varmt!

Sedan, ta mig tusan, hittade hon ut till köket och nu blev det fart på både spis och ugn (hon har ju inte lagat ett rejält mål mat sedan i söndags!). Jag fick som vanligt dra det tyngsta lasset…

Medan x-matte gjorde två olika lasagne, en för dom vuxna och en för Leon (ett himla fjäsk för den där typen). Men hon sade att vuxenlasagnen var för stark för Leon för den innehöll gorgonzolaost. Hmmm, känslig lite typ det där tydligen!

Sedan gjorde hon en paj…

Och all maten ska med till Malmö i morgon. Vi ska nämligen ut på turné så jag kommer nog inte att få tid att uppdatera bloggen. Tänk er själva – det kommer att bli fullt upp med att hålla i ordning på den stora flocken!

Jaja, andra rehabrundan var också skön fast då gick vi inte så mycket i skogen – det var mest asfalt. Vi skulle nämligen till Shell och hämta ut ett paket och där träffade vi x-husse så jag trodde det skulle bli åka bil hem. Tji fick jag!
Han fick bara paketet att ta med i bilen sedan gick vi hem också – det var då vi genade en kort bit i skogen.

Nu är jag helt utpumpad efter dagens köksgöromål så nu väntar jag bara på att vi ska ta sista rundan sedan kommer jag att stupa i säng. X-husse har redan lagt sig sedan länge!

2 kommentarer tillBoris gästbloggar, del sju

 • Hej fin blogg 🙂
  lite nyfiken på din operation, vad är skillnaden på gastric bypass och gastric sleeve?.

  kram lisbeth

 • Lisbeth> Ja, man tar helt enkelt bort 75% av magsäcken vilket innebär att man inte kan äta lika mycket som innan. Om jag förstått saken rätt är den inte lika omfattande som GBP:n.
  Du kan läsa om den här:
  http://www.cftk.se/
  Landstinget gör tydligen inte dessa operationer alls utan vill man göra det så får man söka sig till privatklinik och då också bekosta operationen själv.
  Hoppas detta gav dig svar 😉

  Gela

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>