Sextioettan dårå…

JAG VAR LIKA trött i morse så spikmattan fick vila och jag sov vidare den halvtimman. Vi kom i alla fall i väg i ottan då Woffegubben träget hoppar i plurret på Valhalla tillsammans med dom andra baddjävlarna innan jobbet 😉

Jag har funderat lite på hur det kommer att kännas nu när jag snart ska börja äta…då kommer jag inte hinna med mina lunchpowerwalkar. I alla fall inte lika långa!
Nåväl, i dag blev det i alla fall som ”vanligt” eftersom jag inte börjat ännu och alltså inte behövde lägga tid på att äta lunch 😉

Torsdag betyder pendeln till Stenkullen och gymmet 😉 Lite stressigt att hinna med ”det vanliga” men det får gå det också…

Så det blev bara 10 minuters uppvärmning på crosstrainer innan styrka/kondition med hjälp av Milon.
Indoorwaking med Cecilia redan 17.30 men ett härligt pass så…
Och avslutningsvis Spinning intervall med Marie som förmodligen har ambitionen att köra skiten ur oss totalt! Vilket hon också lyckades med 😉
En härlig maratonkväll på gymmet som jag får leva på ända till söndag då det blir Vasaloppsspinning… Jag har nämligen avbokat all träning på lördag för att ”vila” mig i form till söndagens pass som blir minst fyra timmar på en spinningcykel.
Jag ska ägna lördagen åt matlagning inför min start med mat 😉
Måste erkänna att jag bävar lite – det är himla bekvämt med ”sopperiet”! Ingen planering, det går snabbt att laga mat – bara till att värma lite vatten och skaka 😉
Men, nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle…
I dag fick jag lite ångest över detta men nu har jag ju redan handlat hem allt som behövs första veckan så nu är det lite sent att ångra sig. Om jag inte ska få kasta massor av mat vill säga och det ska jag ju inte…

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>