Fullt ös medvetslös…

PHEW VILKEN HELG det blev, ja den som precis har passerat då. Jag har varken hunnit eller orkat blogga men ska försöka ta igen lite här och nu…

På fredagen var vi och handlade mat efter jobbet. Mitt nya liv ställer ofantliga krav på det här med maten. Ett himla planerande, funderande och jobb med att tillaga rätterna. Men jag ska väl snart komma in i tänket så att det inte känns så jobbigt. Men, som min svärson säger, så tar det faktiskt några år att bryta gamla vanor…

På lördagmorgon gick jag upp tidigt som attan för jag hade nämligen tänkt mig att stavgå till gymmet – då ösregnade det! Nåja, jag fick ju lite mer tid att ”snygga” till mig inför schlagerindoorwalkingen som var det första passet…

Det blev alltså bil till gymmet och det var nog tur det för det skvalade på rätt så mycket så jag hade varit genomblöt om jag nu hade trotsat regnet och stavgått.

Tyvärr hade jag ingen ”riktig” kamera med så bilderna är halvtaskiga men Katarina och Karin hade pysslat och gjort indoorwalkingsalen så fin…

Och så klart var dom fina också med paljetter och glitter i håret…

Ett härligt pass till årets schlagerlåtar. Och efter blev det partymingel med bubbeldricka och tilltugg…

Hem en stund emellan för att äta och påbörja kommande veckas lunchlådor innan iordningställande till nästa pass som gick i svart och glitter 😉

Detaljerna är viktiga…

Så blev det sjuttiofem minuter tuff spinning med en kavalkad av schlagerlåtar. Marie och Anna höll i passet…

Inte så bekvämt att spinna i finkläder men vad gör man inte 😉


Bilden är tagen av Mats Larsson

Så klart hade även Marie och Anna dukat upp så det blev dagens andra mingelpass 😉

Så himla kul har vi alltså på Lerums sportcentrum

2 kommentarer tillFullt ös medvetslös…

  • Jonna

    Ser otroligt roligt ut!

    Ha en jättefin dag*

  • Jonna> Ja, det är det faktiskt. Gymmet, som är privat – alltså ingen större kedja, har mycket roliga arrangemang hela tiden. Ledarna är så himla goa och duktiga och alla känner alla – som en stor familj 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>