Trötter

GLAD I HÅGEN KOM jag iväg någorlunda i tid eftersom Woffegubben skulle jobba över. Då tog den elaka hustrun bilen och stack helt sonika i väg till gymmet. I dag hade jag föreställt mig ett härligt motionspass men när jag väl var omklädd och stod på löpbandet kände jag med nesligt trött.

Bestämde då, där i gående stund, att det får räcka med lite halvsnabb gång i dag. Det gjorde jag i 90 minuter och tog mig 8,4 km.

Det kändes lite torftigt att inte få några pulsvärden alls så när jag var klar på löpbandet hade jag piggnat till lite och beslöt mig för en 30-minutare på crosstrainern. Pulsutrustning var ju redan monterad på kroppen så…

Jag satte alltså i gång och kom upp i puls rätt bra, i alla fall över rekommenderad, ganska så snabbt. Efter 8 minuter inser jag att jag hade glömt trycka på startknappen på klockan! Nåväl jag stod kvar och tog mina 30 minuter och kom 1,2 km men några pulsvärden blev det alltså inte.

Efter gymmet tog den snälla hustrun och hämtade den hårt arbetande mannen i staden så nu är vi lyckligt hemkomna bägge två 😉

I morgon har jag tagit ledigt och då ska jag njuta mitt styrkepass tidigt på morgonen. Det ska faktiskt bli lite spännande för jag har aldrig varit där tidig morgon en vardag förut. Dom har aktviviteter för äldre alla vardagarsförmiddagar – så det passar ju bra för mig 😉

Dagens steg fick lite bättre värde i dag än gårdagens – 18 697.

Det blev ingen simning i morse för vi var bägge mycket svårövertalade att gå ur sängen denna tidiga morgon…

4 kommentarer tillTrötter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>