Ruggigt

I MORSE VAR DET KALLT, brrr nu finns det ingen återvändo. Och frusen som jag kände mig, trots rumpvärmen i bilen, så hoppade jag simningen i morse eftersom vattnet nu är extra kallt. Jag hoppade först i barnbassängen som alltid brukar vara varm och go för att strecha lite men där var iskallt (också). Så jag gick in och surade lite i bastun. Promenaden till jobbet från simhallen tog jag dock. Det finns ju ändå vissa gränser över hur mycket man får fuska med motionen per dag 😉

I kväll var det styrkepass på gymmet. Jag körde 20 minuter (1,7 km) gång på löpbandet som uppvärmning och sedan 85 minuter styrka samt avslutningsvis 30 minuter (2,9 km) motion genom snabb gång på löpbandet. Ett kortare pass totalt än vad jag har gjort sista tiden men vi kom iväg så sent från jobbet för Woffegubben fick jobba över 1 timma. Jag var väldigt trött i morse så jag behöver nog komma i säng lite tidigare i dag 😉

Dagens steg blev bara 11 709 men så går det när man fuskar 😉 Ingen simning att räkna om och ett kortare motionspass på gymmet…

6 kommentarer tillRuggigt

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>