Man tager vad man haver

DET SADE REDAN Kaisa Wargh. Jag tog några bananer och delade på längden som jag sedan placerade i en ugnsäker form. Fram med hushållsapparaten och finfördelade lite vit blockchoklad…

1_bananas.jpg 1_vitblock.jpg

På med en kartong frysta björnbär samt den finrivna blockchokladen och därpå in i grillen…

2_bjornbar.jpg 2_block.jpg

Under tiden plockas det fram lite wiskey som hälls upp i kaffeglas, på med kaffe, grädde och lite farinsocker. Och vips så har det blivit Irish Coffe…

3_whiskey.jpg 3_graddetill.jpg

Och som av en ren tillfällighet blev efterrätten klar samtidigt som ovanstående…

4_grilladebananer.jpg

13 kommentarer tillMan tager vad man haver

 • Bim

  Åh! Vad gott! Och vad mysigt ni har det så där på lördagskvällen! 😉 Ha en bra söndag också! *Kram*

 • Det såg riktigt smarrigt ut. Vit choklad är min favvis, framförallt vit toblerone!

  Nej, vi har haft sommaruppehåll… O sen missade jag några gånger för att det var fullt upp inför dopet (sen sjöng ju iofs kören, dock utan mig, på Melanies dop) och sen låg Kevin på sjukhus. Men nu har jag hunnit vara med och öva två gånger och idag ska vi som sagt sjunga på en skördefest. Sen blir det lugnt ett tag till o sen ska vi delta på en gospelhelg i Råå. Ska bli skoj. Vi var iväg på det i Stockholm 2003 och då var vi 1400 som var med och sjöng, denna gången skulle jag tro att vi blir mellan 100 och 200 st. Skoj!

 • Petra> Jag älskar verkligen att lyssna på körsång. Hoppas vi kan kombinera det någon gång så jag får möjlighet att lyssna på din kör.

 • Bim> Tack detsamma! Jag har precis kommit hem från mitt gympass och nu ska jag stryka medan Woffegubben klipper gräset ;-O

 • Bim

  Och jag har precis kommit hem från en två-och-en-halv-timmes-promenad, och jag ska göra liiiite nytta nu. Sen blir det nog datorn och kanske en ny bok. 😉

 • Bim> Där slog du mig med en halvtimma igen… 😉

 • Bim

  Ja, men tänk då att det var den här veckans ENDA motion! 😉

 • Bim> Veckans enda, tror jag inte på ett ögonblick. Du avverkar ju ett maratonlopp varje dag på jobbet! Försök inte lura mig…;-)

 • Bim

  Jo, i och för sig… Men jag räknar liksom inte det som motion! 😉

 • Bim> Det borde du nog göra. Om du jämför med mig, som sitter stilla hela dagarna, så ser du snart skillnaden. Du kan med gott samvete sitta i din soffa på kvällen och behöver skutta runt på ett gym som jag måste 😉

 • Bim

  Jo, egentligen så räknar jag det nog. Men jag skriver inte upp det som motion. Men jag har sagt till mig själv att det är helt okej att jag inte gör någon form av motion måndag till och med fredag, eftersom jag går närmare tiotusen steg om dagen ändå. Däremot så måste jag gå minst en promenad både lördag och söndag.

 • Bim> Det kan jag köpa! Den inställningen är bra mycket bättre 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>