Långpass på gymmet

JAG FUSKADE MED simningen i dag oxå 😉 Anledningen är förstås min axelvärk. Jag strechade i stället i barnbassängen som var något, men inte mycket, varmare i dag. Så går det när man slarvar – då får man ont. Däremot tog jag promenaden från simhallen till jobbet. Det regnade i dag också men inte mycket så det fick gå an.

I dag har jag suttit i möte halva dagen och jobbat i kapp hela dagen på eftermiddagen. Woffegubben hade annonserat övertid så jag stack i väg i tid, för en gång skull, till gymmet och lämnade den arbetande hälften åt sitt öde.

I dag var det styrkedags så jag började med uppvärmning en halvtimma (2,8 km) på löpbandet. Tog det ganska lungt i dag och gick bara. Därpå blev det då styrketräning och ”min” personlige tränare Marie tycks hålla ett vakande öga över mig vilket jag är mycket tacksam för. Hon kom fram i dag när jag skulle köra Lateral Raise (en hemskemaskin som tränar axlarna) och frågade om den inte gjorde ont med tanke på vad vi pratat om kvällen innan. Jo, svarade jag. Och då tar tjejen, denna fantastiska människa, mig i armen och säger att hon ska visa mig andra övningar i stället. Det blev tre nya övningar med hantlar som gör samma sak men skonar axlarna en aning. Jag fattar fortfarande inte varför jag inte bytte gym tidigare! I tre långa år har jag tränat på det ”gamla” och inte en enda gång har någon av instruktörerna påpekat att jag gjort fel…

Styrkepasset blev väldigt långt i dag men skit samma, det var roligt och givande de 2 timmar jag höll på. Efter tog jag en kortis på löpbandet, 30 minuter (2,7 km) med gång men innan dess hade jag strechat i 20 minuter.

Efter gymmet åkte jag tillbaka till stan och hämtade den arbetande maken och vi har precis kommit innanför dörren. Så mycket mer lär det inte bli då det kommer en dag i morgon också. Sedan jag började på mitt nya gym så har jag inte haft det minsta problem med fritiden 😉 Fast på fredag ska jag ha en vilodag för då blir det bio…

Dagens stegeri slutar på 13 262.

6 kommentarer tillLångpass på gymmet

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>