La Gondola, bio och gym

DET BLEV LITE KRIS igen på jobbet på eftermiddagskröken då jag av en tillfällighet uppdagade att något som inte får hända hade hänt! Men med god hjälp av leverantör samt kollega fick vi bukt på eländet. Vi kom visserligen iväg något senare från jobbet men det var ingen ko på isen eftersom bion inte började förrän 20.45.

Först tog vi, kollega, make samt undertecknad, en ljuvlig matbit på favoritkrogen innan det var dags att äntra biolokalen. Vi såg Sju miljonärer och jag säger som jag brukar…den var väl OK. Lite humor, duktiga skådespelare och vi slog ihjäl någon timme eller två.

Ja, sedan åkte vi hem då Woffegubben behövde komma i säng för att orka jobba i dag.

Jag vaknade i morse vid åttasnåret och började då dagen med att äta grötfrukost samt packa cykelväskan. Jag drog i väg i ganska fint väder men jag garderade mig ändå med handskar eftersom det är lite kylslaget på morgonkvisten. Turen gick till gymmet där jag sedan avverkade några timmar med följande innehåll:

30 minuter (2,8 km) uppvärmning på löpbandet genom gång. Därefter blev det 90 minuter styrka och avslutningsvis 5 km löpning, 47 minuter, då jag hade pulsmätning påslagen.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 284 varav 50 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 117.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 43 minuter och 26 sekunder.

TOTAL TID DAGENS PASS: 47 minuter.

Sedan att inte förglömma 1.2 mil cykel t o r Gråbo/gymmet. När jag skulle cykla hem ösregnade det! Det ska fan vara så fattig så man bara har en bil i familjen 😉

Men som jag sade till grannen när jag kom hem som en dränkt katt och han stod på taket på sitt hus, minst lika blöt:

– Det är tur att man inte är gjord av socker!

– Eller papper, svarade han!

7 kommentarer tillLa Gondola, bio och gym

 • Ojoj, vad du orkar. Och jag som kände mig så nöjd efter en timmes stavpromenad i solsken och sakta mak… så nöjd att jag somnade efter kaffet på maten – det var lite lagom spetsad med likör… Har sovit som en gris i nästan 2 timmar nu. Och skulle ledigt kunnat sova hela kvällen också…

 • Bloggblad> På mitt gym serveras det varken kaffe eller likör. Dålig stil tycker jag 😉 Nä, när jag byter nästa gång blir det till ditt!

 • Å vad gott, la gondola som har så HIMLA go mat!!!!

 • Anna + 20 tassar> Japp, det är ju inte för inte den blivit, av mig, utsedd till favvokrog. Deras räksallad är himmelsk!

 • Bim

  Vilken mysig kväll i går! 🙂 Och vilken hurtig dag i dag! 😉

 • Bim> Efter den hektiska eftermiddagen så var det skönt att slappa med lite god mat och bio. Du skulle förresten sett mig när jag kom hem från gymmet – blöt är inte rätta ordet 😉

 • Bim

  Hahaha! Ja, jag kan tänka mig hur du såg ut! 😉 😉 😉

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>