Inte alltid som man tänkt sig!

HADE TÄNKT MIG EN SKÖN KVÄLL genom att först gå till gymmet och sedan hem och njuta i min ensamhet. Woffegubbenn är på konferens och det är inte ofta jag, eller för all del han, är ensam hemma. Men som vanligt blir det ju sällan som man tänkt sig. Mina tankar på att komma i väg i tid raserades ganska snart och jag blev kvar på jobbet nästan tre timmar längre än jag hade planerat. Nu var det i ärlighetens namn inte bara jag som inte kom i väg i tid, min gode kollega satt i samma sits om man säger så.

När jag till slut hamnade där det var tänkt, det vill säga gymmet, så var klockan redan den tid jag hade tänkt mig vara klar och hemma därifrån.

Jag hann i alla fall med 30 minuter (2,8 km) uppvärmning i rask takt på löpbandet. Sedan blev det 75 minuter styrka innan telefonen började ringa angående jobb. Där gick en halvtimma av motionstiden. Så fick jag gnällt om det också!

Jag avslutade med 35 minuter (3,8 km) löpning på löpbandet. Jag hade pulsklockan på mig under löpningen. Och nu ska jag skryta så det smäller om det…jag sprang i stort sett hela tiden över maxpuls!! Om Steffanie hade sett mig i dag hade hon nog blivit stolt över sin gamla mamma! Hon, som ju måste räknas till proffsen när det gäller att springa, har alltid försökt övertyga mig att jag kan bara jag vill. I dag ville jag nog för jag var så irriterad på jobbet 😉 För en månad sedan hade någon fått ringa ambulans om jag hade haft den medelpulsen som jag hade i dag 😉

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 262 varav 40 % fett.

MEDELPULS DAGENS PASS: 130.

INOM REKOMMENDERAD ZON: 17 minuter och 16 sekunder (resten av tidenn låg jag ÖVER).

TOTAL TID DAGENS PASS: 35 minuter och 1 sekund.

Nåväl, nu är kvällen slut och jag ska krypa ner ensam i vår stora säng. Men han är tillbaka i morgon som tur är! De problem på jobbet som inte löstes i kväll får bli morgonens första uppgift så det gäller att få lite sömn så man orkar.

Dagens stegeri slutar på 14 511 ”riktiga” steg. Jag simmade nämligen inte i morse utan satt och gosade mig i bastun. Däremot tog jag mig själv i kragen och gick från simhallen till jobbet…

7 kommentarer tillInte alltid som man tänkt sig!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>